Business kvinna använder Microsoft 365

Microsoft 365 for bedrifter

Microsoft 365 for bedrifter er et verktøy for effektivitet og samarbeid. Sharp tilbyr sikkerhet, støtte og opplæring for å maksimere lisensene.

Kontakt oss

Microsoft 365 for bedrifter

Med våre pakketilbud Trygg 365 får du de rette verktøyene for den digitale virksomheten til en fast pris per bruker. Tjenesten tilbyr blant annet:

Microsoft 365-lisenser - Samarbeidsverktøy og -apper fra Microsoft, for eksempel Office, OneDrive, Teams og andre. Vi sørger for at du får lisenser som passer virksomheten din, i tillegg til å administrere nye og eksisterende brukere.

Støtte – tilpasset støtte som passer dine behov. Telefon, e-post og ekstern kundestøtte er tilgjengelig for alle brukerne dine. 

Utdanning – vi skreddersyr opplæring i Microsoft 365 for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av verktøyene dine. 

Beskyttelse mot trusler på nettrusler – vi beskytter organisasjonen med alt fra beskyttelse av enheter og sikkerhetskopiering til avansert filbeskyttelse og risikoanalyse.

Medarbetare använder microsoft 365
Medarbetare använder microsoft 365

Våre pakker – Trygg 365

Kontakt oss for å få hjelp til å velge riktig Microsoft 365-pakke. 

Løsninger fra Microsoft 365

Øk sikkerheten og produktiviteten med verktøy fra Microsoft 356

Microsoft Copilot-logo

Microsoft 365 Copilot

Microsoft Copilot er en KI-assistent som er integrert med Microsoft 365. Den hjelper deg med å effektivisere arbeidet ved blant annet å skrive tekster, lage presentasjoner, administrere e-post og finne og sortere informasjon. 

 medarbetare i samtal om IT-säkerhet

OneDrive for bedrift

OneDrive er en monobasert tjeneste og en del av Microsoft 365. Lagre filene dine på en enkel måte og del dem med kolleger. Du har også tilgang til alle filene dine fra enhetene dine. 

Molntjänster för företag

Microsoft 365 Backup

Microsoft 365 Backup er en skybasert tjeneste som sikkerhetskopierer og beskytter dataene dine fra OneDrive, SharePoint og Exchange Online. Alle data lagres, krypteres og kan enkelt gjenopprettes ved behov.

Spørsmål og svar om Microsoft 365 for bedrift

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om Microsoft

365.

Hvorfor velge Microsoft 365?

Microsoft 365 er en omfattende løsning for effektivisering av arbeidsflyter, prosjekter, kommunikasjon og samarbeid i bedriften. Neste steg er å velge riktig pakke avhengig av behovene dine. 

Hvilken Microsoft 365-lisens passer for bedriften din?

Det finnes flere forskjellige typer lisenser å velge mellom for bedrifter. Vi hjelper deg med å velge riktig pakke avhengig av behovene dine og tilbyr også støtte og opplæring av din Microsoft 365-løsning. 

Hvordan får jeg tak i Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot er tilgjengelig som en tilleggstjeneste til Microsoft 365-pakkene våre. Vi hjelper dere med å implementere Copilot i lisensene, slik at dere får tilgang til tjenesten i appene (Word, PowerPoint osv.). 

Hva er forskjellen mellom Microsoft 365 og Office 365?

Det er bare navnet som utgjør forskjellen. Office 365 endrer navn til Microsoft 365. 

Hvis man bytter leverandør, vil arbeidet bli forstyrret på noen måte?

Ingen forskjell, du kan fortsette å jobbe på vanlig måte mens du bytter

leverandør.